Om oss

Kopperud Nordic


Om Kopperud Nordic kan hjelpe? -så klart. Vegard Kopperud har siden 1996 tilbudt PC service og support på Øvre Romerike, med noen år opphold mellom 2008 og 2016 hvor fokus til Kopperud utelukkende var konseptet pc-utleie.no som fortsatt den dag i dag tilbyr utleie av PC til registrerte foretak for korte -og lengre perioder, og som er størst i landet på dette. Tjenestene ble overført fra Trygg Hjelp AS til Kopperud Nordic i 2023. Fra 2020 har særlig etterspørsel etter fjernstyrt datasupport økt betraktelig. Dessuten det er tydelig at behovet for en sosial og hyggelig PC ekspert fortsatt er tilstede.

Den største forskjellen siden 2020 er at fjernstyrt PC support har blitt akseptert som en trygg form for PC service. Dette gjør at Kopperud kan hjelpe enda flere, og vår tjeneste Norsk Fjernhjelp har mange faste kunder i innland og utland. – Særlig norske klimaflyktninger i Spania. Fjernstyrt PC hjelp kan du bestille på norskfjernhjelp.no. Dersom du spør Kopperud om fjernstyrt PC support har kommet for å bli, er svaret ubetinget – JA.

Tunvegen Gardermoen Kopperud Nordic
An address must be specified for a map to be embedded

Kopperud Nordic holder til ved Oslo Lufthavn på Gardermoen sentralt i utviklingskommunen Ullensaker og tilbyr tjenester i et bredt format lokalt, nasjonalt og internasjonalt.Vegard Kopperud, CEO
Grunnlegger og visjonær, Vegard er drivkraften bak selskapet. Han elsker å holde hendene fulle ved å delta i utviklingen av produkter og tjenester. Ideologien er å bli glad av å hjelpe andre.

Sosiale medier