Nettsider og webservere

Trygg Nettside utvikling til bedrifter og organisasjoner

Om Trygg Nettside


Trygg Nettside er en rimelig løsning for deg som ikke ønsker å bruke tid på tekniske utfordringer på web, men som samtidig ønsker å se seriøs og moderne ut. Nedenfor ser du noen viktige punkter for innhold på websider i disse dager. Trygg Nettside er en tjeneste fra Kopperud Nordic.

En nettside skal være mobilvennlig (responsiv), tidsriktig, rask, stabil og brukervennlig. Våre kunder rapporterer umiddelbar økning av henvendelser etter overgang til Trygg Nettside. Grunnen til dette er at vi etter avtale med klientene våre sørger for at nettsiden blir synlig langt oppe i Google søk. Det er viktig å analysere hva folk søker etter når de leter etter bedrifter som deres for å forstå vinklingen av innholdet på nettsiden og dens oppfattelse i sosiale medier.

Vi bygger, flytter moderniserer og / eller rekonstruerer deres eksisterende web, eller bygger ny moderne løsning basert på tekst og bilder dere gir oss. Vi kan selvfølgelig også bistå med profesjonelt innhold og bildemateriale dersom dere ønsker det også.

Hva er viktig å tenke på?


  • Først og fremst er det viktig å ha oppdatert og tydelig firma informasjon som organisasjonsnummer og adresse.
  • Kontaktinformasjonen må være oppdatert og bli lest. Ha e-postadresse og telefonnummer i tillegg til kontaktskjema.
  • Tydelig og brukervennlig navigering og meny
  • Sikkerhet. Uansett om du skal selge noe på nettsiden eller ei, må du ha SSL sertifikat for å blir oppfattet som seriøs.
  • Integrasjon og lenking mot sosiale medier
  • Responsiv og mobilvennlig design. De fleste besøkende kommer innom fra mobile enheter eller små skjermer. Ta hensyn til det.
  • Rask og stabil hosting / webhotell. Rask nettside = fornøyde besøkende.

Les mer på tryggnettside.no

Trygg Nettside